Motivation

Ju fler år som vi samlar på oss, desto tydligare blir det att vissa år har varit bättre än andra och det allra viktigaste är förstås att du personligen mår bra. Det kanske låter egoistiskt att tänka så, men hur ska vi kunna hjälpa andra om vi inte tar hand om oss själva först? 

  • Spendera tid med nära och kära. Det är klyschigt, ja. Men ibland glömmer vi faktiskt bort hur viktigt det är att umgås med de man bryr sig allra mest om. Umgås med din familj så ofta du kan och glöm för guds skull inte bort att träffa dina vänner.
  • Tänk positivt. Där kom den, klyscha nummer två! Det är lätt hänt att den negativa inställningen tar över, och då blir allt lite sämre. Försök hålla humöret uppe och ha en positiv inställning även i tuffa tider.
  • Prioritera dig själv. Du går först, vad som än händer. Gör saker för dig själv och värdesätt dig själv.
  • Säg ja så ofta som möjligt. JA, JA, JA! Självklart vill du följa med på en facial, såklart vill du ses på en fika imorgon och naturligtvis är du helt galet taggad på vad du än blir inbjuden till – för 2018 är året då du börjar säga JA! Alltid kul att testa någonting nytt - våga!
  • Njut av de små sakerna. Uppskatta en mysig kväll med familjen och försök att verkligen njuta av de små sakerna i livet. Tillsammans bildar de nämligen något helt fantastiskt.