Instadays

Såhär har de senaste dagarna sett ut! I fredags så kände jag för att vara lite fredagsfin och ha lite extra färg på ögonskuggan. Var hur nice som helst. Våra ögonskuggor har så himla bra pigment, love them! Fixat lite i min jobbhörna, köpt min bokhylla från jysk, hela 190kr! Ibland har man tur som väntar och man blir överraskad när den hamnade på rea. Tummen upp för det! Så snart är min Mary Kay/Fotografhörna klar. Blev även några timmar jobb med att boka in en massa hudvårdskvällar. Himla kul att man får sådan bra respons! Har fått köpa en större kalender så att jag kan hålla koll på jobb och träning. Fick även ett peppande vykort ifrån huvudkontoret, ny energi är alltid bra. 
 
Har även blivit lite danspass i dagarna, det är ju så himla kul! Ikväll var det så skönt när det inte var så många på passet. Man får plats och man kunde ta ut stegen mer utan att man ska tänka på att någon står för nära eller att någon dansar in i en istället. Nu dags för lite kvällsmål och te innan läggdags. Trevlig kväll!
 

Pringles - Pinteresttips

Som jag nämnt tidigare så fastnar man lätt när man kollar pinterest appen. Tänkte dela med mig av ett hett tips som jag såg där. Spara era Pringlesrör vettja! Så kan ni göra som nedan bild! Att man inte tänkt på det tidigare.
 
 (lånat från pinterest, ikadesign, styleroom.se)

Träning - Dansfeber

Tidig dag igår, inte van att börja vid 7 längre när man börjat mellan 8-9 de andra dagarna. Men men man kommer ur sängen iaf. Lugn dag på jobbet sen åkte jag och sambon och handlade. Var ju tvungen att handla batteri till min matvåg. Paniken som slår in när man förtillfället ska väga sin mat då jag går på kostschema och vågen inte fungerar. Ögonmåttet har fungerat ok ändå. Sen var det dags för ett danspass på Malkars City, så gutt och komma igång efter helgens träning. More training to go, i helgen blir det dans och body pump. Yay!
Väl hemma sedan så blev det lite lax med sötpotatis o massa sallad och slutade kvällen med Mary Kays kolmask!
 
 

Alla hjärtans dag

Inte långt kvar till alla hjärtans dag och än hinner ni beställa produkter till era nära och kära. Jag hjälper dig med paketlösningar, att hitta den perfekta gåvan. 
 
Jag har gåvan just för DIG ❤️
Saknar du någon konsult så hjälper jag dig gärna! ❤️
 
(null)
 

New in

Ja då har vi äntligen fått in vår nya lägenhetsdörr, ljusare och fräschare än den vi hade tidigare. Har inte tänkt så mycket på vad som händer i tapphuset så den verkar inte släppa in för mycket ljud, vilket är bra.
 
Men nog om våran nya dörr. Vad ska ni göra idag?