Dresses for weddings

Att det alltid ska vara klurigt och svårt att hitta en klänning att ha på bröllop. Finns ju så mycket att välja emellan. Ska man ha lång eller kort, vilken färg m.m. Är bjuden till ett vinterbröllop i februari och klädkoden är kostym. Det gör det ju lite enklare att man kan välja om man vill ha lång eller kort klänning. Nedan är lite klänningar som jag hittat på asos sida. Finns så grymt många fina klänningar där. Och det bästa är att man kan skicka tillbaka gratis om kläderna ej passar, toppen!
Vilken ska jag välja?
 
 
 
 
 

Rabattkoder La Redoute

Saturday 22/10 - KOD: Uwear40, 40% på underkläder + Gratis frakt vid köp över 500:-
Sunday 23/10 - KOD: Shoes40, 40% på skor + Gratis frakt vid köp över 500,-
Monday 24/10 - KOD: Dress50, 50% på klänningar + Gratis frakt vid köp över 500,
 
Här har ni några rabattkoder (fler kommer vid annat tillfälle) som ni kan använda er utav om ni hittar något härligt på La Redoutes hemsida!
Passa på!
HÖSTREA hos LA REDOUTE
 
Stickad tröja | Lackade boots | Kappa | Klänning
 
Sponsrat inlägg


World of Shape Ambassadör

En kickstart i livet. Vill du må bättre än du gör idag?

Du får 10 % på World of Shapes 30 dagars kost och träningsprogram. Vill du bara komma igång med träningen och lära dig äta mer balanserat. Vill du gå ner i vikt och hitta ett enkelt sätt att träna hemma eller på gymmet? Vill du bygga muskler och få en bättre hållning? Vill du få rutor på magen och snyggare ben? Då kan det här vara nåt för dig. Som WoS Ambassadör har jag fått möjlighet att ge dig 10% rabatt på alla WoS kost/träningsprogram, online-utbildningar och i webbshopen. Använd dig av länkarna nedan och använd koden : SANDRASJOBERG. Lycka till! Hör gärna av dig och berätta gärna hur det går. – Sandra Sjöberg.

10% på alla prograM. Ange kod. MARIEHFAHLBERG
ÖVNINGARNA ÄR ENKLA OCH EXTREMT EFFEKTIVA

Text från WoS hemsida: Träningsprogrammet bygger på den unika fustra-metoden som en av våra grundare Jarkko Kortelainen har utvecklat. Fustra-metoden utsågs till årets hälsoprodukt i Finland 2013! Jarkko har också skrivit en bok “Fitnessfighten för alla” där han beskriver hur du får resultat på bara 30 dagar. Det fungerar lika bra för den otränade som för elitidrottaren. Jarkko, som också tränar OS idrottare och Tour de France cyklister, använder samma övningar när han tränar dem som vi har i Worldofshape programmen.