Rosa Bandet

Nu är det snart Oktober och det uppmärksammas som bröstcancermånaden. Jag har tänkt till lite extra i år och tänkte bidra på ett bra sätt. Försöker alltid själv bidra med att köpa de rosa varor som just nu finns på Ica som stödjer Rosa Bandet. Forever skänker idag väldigt mycket pengar genom vår välgörenhet Forever Giving, men även jag personligen vill göra något mer! Så under oktober månad så kommer en del av min provision jag får genom min försäljning gå direkt till Rosa Bandet. 
Hur kan du då hjälpa mig att bidra? Gå in på foreverliving.se eller kontakta mig och hitta de produkterna som du vill testa. Kontakta därefter mig så ska vi se till att vi tillsammans bidrar. Ingen kan göra allt men vi alla kan göra något.

Beauty/Wellness - Sandras foto.
 
 
 

Yes you can

You can do it, yes you can! Det handlar om att man ska bestämma sig! Vill du få den där kicken? Komma igång med kost och träning efter en härlig sommar? 

C9 Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag! Vill du veta mer tveka inte att höra av dig! Enklare blir det inte!