Sneak peak

Här kommer en liten Sneak peak på gårdagens photoshoot projekt jag hade. Ska bli spännande att se hur det kommer att se ut i tidningen som kommer ut 24 juni. 
Canon EOS 1100D, objektiv Canon 50mm f/1.8 II

bodymist

Beställde hem en mini gift box med Victoria´s secret bodymist. Det var 5 små flaskor i paketet och de doftar ju så gott. Fick den lilla boxen för 199kr på cdon. 
 

body pump

Snart är det dags att köra lite body pump, känner att jag kommer att vara helt slut efter passet. Det är Johanna som drar med mig idag. Så nu ska jag bara dricka upp kaffet sedan byta om och gå ut med vovven innan jag drar mig till gymmet.
 
 

Bullbak

Det har varit en lugn dag idag. Har min vovve på besök i helgen nämligen. Självklart har man varit ute och njutit i solen och fått lite färg. :) Och nyligen blev jag klar med bullbaket, kanelbullar och ett glas mjölk satt inte fel nu. 


amazing prints

Har kikat runt lite på ginatricot´s hemsida och det finns en hel del som jag vill ha märkte jag nu. Ojoj, återstår att se vad man får i lön och om något plagg följer med mig hem. Såg nu att jag bara valt ut kläder i svart/vitt förutom ett linne.