Möhippa

I lördags överraskade vi Marran och "kidnappade" henne i lägenheten. Det var dags för hennes möhippa. Dagen blev lyckad, morgonen började med smyckeskurs sedan åkte vi till Marrans syster för lite lunch och 5kamp och därefter åkte vi in till stan för att spela lite lasergame. Svettigt värre och träningsvärk har man! Riktigt kul! Senare på kvällen blev det middag och sen gick vi ut. Var galet trött igår även att man tog det lugnt! Men uppe tidigt och hålligång hela dagen/kvällen så blir man trött. Funderar på om man ska ta en liten powerwalk senare.

Fitness for men

Igår kom tidningen Fitness For Men ut i alla butiker. Har ej tittat i tidningen ännu men det ska bli intressant att se hur Martins reportage blev. Hjälpte ju honom med att ta lite bilder till tidningen för ca 1 månad sen. Så gå och köp tidningen och läs om reportaget vettja! Och kika gärna in hans sida Fitnessmat på Facebook. 
 

Ta din träning till nästa nivå med Fitness for Men! I vårt senaste nummer hittar du en omfattande guide till kosttillskott, som hjälper dig att maximera dina resultat, ett träningsprogram inspirerat av hur elitgymnaster tränar – utformat för att göra dig både starkare och smidigare – och två effektiva hemmapass. Dessutom bjuder vi på ett stort reportage där vi avslöjar hur actionhjältarna från sommarens storfilmer byggt sina superkroppar och ger dig möjligheten att testa deras favoritövningar, samt en intervju med kalmarbon Martin Gustafsson som driver den populära kost- och träningssidan Fitnessmat. Vi dödar också ett några envisa myter om fettförbränning och presenterar som vanligt ett flertal recept på muskelmat samt de senaste rönen och nyheterna från fitnessvärlden.
Bild och text tagen från http://www.fitnessformen.se

Midsommar 2014

Igår blev det först midsommarlunch hemma hos svärföräldrarna innan vi åkte till Bergkvara för lite mer midsommarfirande med våra fina vänner! Middag, spel och efterrätt. Perfekt kväll.